Få hjälp med din fasadrenovering

Att byta eller renovera sin fasad är ett stort projekt som kräver både tid och uppmärksamhet. Det är massor av beslut som du behöver ta under projektet vilket kan vara påfrestande. En fasad ger inte bara ditt hem en snygg utsida utan de är även ditt hus yttre skydd mot tuffa väderförhållanden.

Olika fasader

Det finns flera olika typer av fasader du kan välja mellan när det är dags att göra ett byte. I Sverige har det länge varit en tradition att ha träfasad på sitt hus eftersom trä är ett relativt billigt och hållbart material. Även tegelfasader är populärt att ha eftersom de håller länge och kräver minimalt med underhåll under årens gång. På Gotland däremot är det allra vanligaste att se hus med antingen betong- eller stenfasader.

Ta hjälp av experter

Det bästa rådet när det kommer till ett fasadbyte är att ta hjälp av experter. De har stor erfarenhet inom branschen och har därmed koll på vilket fasadmaterial som passar just din byggnad. Dessutom vet de om vilka faror och risker som finns med arbetet och arbetar därför på ett säkert sätt. Behöver du ta hjälp av experter kan du kontakta företag som exempelvis Frakka.


Comments are closed.