Få hjälp med dränering kring huset

Har du hus med källare kan det bli en dyr historia. Vanligt förekommande fuktskador kan få följden att du måste mögelsanera. Men mögel är något du inte får bort så lätt. Investera därför hellre i en dränering som håller din källare torr.

Ohälsosam miljö i fuktskadade hus

Om ditt hus har en inredd källare finns en större risk att fuktskador uppstår. Många hus som byggdes under 60- och 70-talet uppvisar fuktskador eftersom materialet som användes på den tiden tagit upp fukt. Det går att känna att luften luktar konstigt och mögelfläckar dyker upp. Sanering kostar oftast mycket pengar och tar lång tid. Tyvärr är det svårt att bli av med mögel om det väl har satt sig eftersom det är en typ av svamp som brer ut sig med sporer.

Vänd er till en fackman

Eftersom det är så viktigt att dräneringen går rätt till bör ni vända er till en fackman. Viktigt är att planera projektet väl och att räkna på kostnaderna i förväg. Gör först en bedömning om vad just ert hus behöver. Se även till att få en offert. När jobbet är gjort är det viktigt att begära en rapport på de arbeten som dräneringsfirman gjort. Kolla här för mer info.


Comments are closed.