Fördriv tiden med kortspel på nätet

Att roa sig med att spela poker på nätet har blivit ett allt vanligare tidsfördriv. Spänningen och chansen att kamma hem stora vinster är för många spelare anledningen till att de spelar poker online.

Poker

Genom att spela poker på nätet kan du dessutom möta motståndare från hela världen. Är du nybörjare eller bara vill förbättra dina kunskaper kring poker så har Ken Lennaárd på Aftonbladet flera värdefulla tips. Nummer ett på listan är att plugga poker genom att spela på nätet.

Du kan spela gratis i början till dess att du känner att du har koll på regler och händer. Betsafe är en bra pokersajt att börja på. De har bland annat en pokerskola och möjligheter att spela med virtuella låtsaspengar för att öva dig innan du sätter in en slant och kör på riktigt. De har också flera olika turneringar du kan delta i när du känner dig säkrare.

Ytterligare ett tips för att du ska bli en bättre pokerspelare är att du läser allt du kan hitta när det gäller poker! Plöj igenom alla böcker, internetsidor och simuleringsprogram. Även Expressen har tips på hur du kan förbättra ditt spel. Bland dessa tips får du lära dig att det är viktigt att du har tålamod, att du kollar på poker på tv och lär dig analysera ”händerna” och att du inte ska spela över din bankrulle. Att spela på en låg nivå lite längre är också att rekommendera, samt att inte gå upp för snabbt i nivå.

Ett annat tips är att aldrig spela poker onykter! Risken är att du chansar för mycket och satsar mer än vad du tänkt. Att specialisera sig på en viss typ av poker är att rekommendera, för då kan du bemästra en sak i lugn och ro. Även om det tar tid att bli riktigt bra, så är det lättare att lära sig en typ av poker än flera samtidigt.