Handla dina glasögon online och få mer tid över

Kanske det är dags för dig att byta glasögon. Då kan det finnas flera anledningar till att du behöver byta glasögon. Kanske glasen har blivit repiga, att din syn har förändrats eller att du sugen på en annan typ av glas.

Om du letar efter nya glasögon kan du beställa glasögonen på nätet och prova de hemma. Det tar oftast bara ett par arbetsdagar innan de är framme i din brevlåda. På så sätt är det enkelt att prova olika bågar hemma, innan du bestämmer dig. Du kan även prova glasögon direkt på hemsidan genom att ladda upp en bild.

Stort utbud av glasögon även på nätet

När du beställer glasögon online behöver du bara bifoga ditt glasögonrecept. Behöver du dessutom progressiva glas kan du enkelt välja det alternativet. Du kan även välja mellan olika typer av beläggningar till glasen som anti-reflex eller fotokromatiska glas. Det går även att välja solglas. Om du är intresserad av märkesglasögon finns även ett stort utbud av det.

I denna butik kan du även byta ut glasen i dina gamla glasögon, om det är så att du tycker om de bågarna du redan har. Då behöver du bara skicka dina gamla glasögon, dina önskemål om nya glas samt ditt glasögonrecept.


Comments are closed.